huisbouw3_1

Nieuws

Ooievaarsnest voor Novo

Het plaatsen van een ooievaarsnest is niet onze dagelijkse bezigheid, maar voor de bewoners van de Novo in Sappemeer hebben we een ooievaarsnest gemaakt en geplaatst. Zie het bijgaande nieuwsbericht. We hopen – samen met de bewoners – dat volgend jaar het nest bewoond gaat worden.

novo-ooievaarsnest

Leerlingenproject Roemenië

Onze leerling Jorrit Koster is als werkvoorbereider mee naar Roemenië. Hier wordt in 3 weken tijd een huiswerkbegeleidingsgebouw gemaakt door leerlingen van het Noorderpoortcollege en het Alphacollege. Een zeer goed initiatief en een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen. Klik HIER om de voortgang te volgen via het log.

Tassenrek DZOH

Recent heeft Bouwmaatschappij Vuurboom ervoor gezorgd dat voetbalvereniging DZOH uit de Rietlanden in Emmen een nieuw tassenrek heeft gekregen. Het sportcomplex is hierdoor verfraaid. Op de achterwand staan kreten die passen bij de kernwaarden van DZOH, maar sluiten ook goed aan bij onze kernwaarden. Zeker met het kampioenschap in de 2e klasse J van het 1e herenteam een mooi stukje werk.
klik HIER voor een link naar de site van DZOH.

tassenrek_Vuurboom_DZOH

Kredietwaardigheid mei 2014

kredietwaardigheid Dun & Bradstreet

Van de gerenomeerde kredietbeoordelaar Dun & Bradstreet hebben wij de zeer bekende en hoog aangeschreven “Rating 1” ontvangen. Dit houdt in dat Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. de hoogste kredietwaardigheid heeft. Voor ons zeer goed om dit bevestigd te krijgen, voor u als opdrachtgever én leverancier een extra zekerheid in deze onzekere tijden.

Nieuw logo

Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. zal met ingang van maart 2012 met een nieuw logo verdergaan. De komende tijd zullen alle reclame-uitingen vervangen gaan worden met ons nieuwe logo:

vuurboom logo vanaf 2012

Oplevering 1e woningen Almastraat te Bedum

De woningen die wij gebouwd hebben aan de Almastraat zijn gereed. De 1e woningen hebben wij deze week opgeleverd aan de toekomstige bewoners.
De bewoners kunnen gaan genieten van een prachtige woning met een – in deze tijden – zeer ruime tuin.
Landelijk worden woningen opgeleverd met gemiddeld 15 opleveringspunten. Voor de opgeleverde woningen hebben wij gemiddeld 4 opleveringspunten. Een bevestiging naar onze klanten dat zij een juiste keuze hebben gemaakt om een woning van Bouwmaatschappij Vuurboom te kopen.

Graydon Award financiële gezondheid 2014

graydon award financieel gezond betrouwbaar Voor de bouwbranche – en de hele economie – is 2011 een bewogen jaar. Economische terugval in heel europa en sinds kort het bericht dat Nederland een recessie heeft.

Ook juist in deze tijden kunnen en moeten we op elkaar vertrouwen. Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. is dan ook heel verheugd met de award die wij in 2011 hebben ontvangen van Graydon

De volledige tekst luidt:
“Bouwmaatschappij Vuurboom heeft een award gekregen van Graydon.
Dit wil zeggen dat u een financieel gezond bedrijf bent en dat relaties verantwoord zaken met u kunnen doen.
Graydon feliciteert u met het behalen van dit resultaat.”

Uniek jubileum Henk Boerma 25 januari 2010

Op 25 januari hebben wij gevierd dat Henk Boerma 50 jaar bij ons in dienst is. Een zeer unieke en bijzondere gebeurtenis. In dienst gekomen op 17 jarige leeftijd en nog steeds met veel inzet en motivatie werkt Henk bij ons.

Henk heeft 3 generaties Vuurboom meegemaakt en heeft alle ontwikkelingen meegemaakt, van de heropbouw van Nederland, de opkomst van de sociale woningbouw en natuurlijk de laatste jaren verregaande automatisering. Een bijzonder moment waar wij natuurlijk aandacht aan geschonken hebben.

Jubileumfeest september 2009

OP 5 september zijn we met al ons personeel met aanhang naar de Friese Meren geweest om met skutsjes te zeilen. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Hierdoor hebben wij een zeer mooie zeildag gehad, waarbij de verzorging voor de innerlijke mens natuurlijk niet vergeten is.