Nieuws

 

Leerlingenproject Roemenië

Onze leerling Jorrit Koster is als werkvoorbereider mee naar Roemenië. Hier wordt in 3 weken tijd een huiswerkbegeleidingsgebouw gemaakt door leerlingen van het Noorderpoortcollege en het Alphacollege. Een zeer goed initiatief en een onvergetelijke ervaring voor de leerlingen. Klik HIER om de voortgang te volgen via het log.

tassenrek DZOH

Recent heeft Bouwmaatschappij Vuurboom ervoor gezorgd dat voetbalvereniging DZOH uit de Rietlanden in Emmen een nieuw tassenrek heeft gekregen. Het sportcomplex is hierdoor verfraaid. Op de achterwand staan kreten die passen bij de kernwaarden van DZOH, maar sluiten ook goed aan bij onze kernwaarden. Zeker met het kampioenschap in de 2e klasse J van het 1e herenteam een mooi stukje werk.
klik HIER voor een link naar de site van DZOH.

tassenrek Vuurboom DZOH 

Kredietwaardigheid                                                                             mei 2012kredietwaardigheid Dun & Bradstreet

Van de gerenomeerde kredietbeoordelaar Dun & Bradstreet hebben wij de zeer bekende en hoog aangeschreven "Rating 1" ontvangen. Dit houdt in dat Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. de hoogste kredietwaardigheid heeft. Voor ons zeer goed om dit bevestigd te krijgen, voor u als opdrachtgever én leverancier een extra zekerheid in deze onzekere tijden.

 

Nieuw logo

Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. zal met ingang van maart 2012 met een nieuw logo verdergaan. De komende tijd zullen alle reclame-uitingen vervangen gaan worden met ons nieuwe logo:

vuurboom logo vanaf 2012

 

De directie en het personeel van Bouwmaatschappij Vuurboom wenst u een goed, gelukkig en vooral gezond 2012 !!

Geluk kunnen wij u niet geven, maar de voorwaarden voor geluk kunnen wij u wel aanbieden: extra comfort, extra ruimte of andere wensen waardoor u meer kunt genieten.
Kom langs of maak een afspraak om UW wensen te realiseren.

Oplevering 1e woningen Almastraat te Bedum

De woningen die wij gebouwd hebben aan de Almastraat zijn gereed. De 1e woningen hebben wij deze week opgeleverd aan de toekomstige bewoners.
De bewoners kunnen gaan genieten van een prachtige woning met een - in deze tijden - zeer ruime tuin.
Landelijk worden woningen opgeleverd met gemiddeld 15 opleveringspunten. Voor de opgeleverde woningen hebben wij gemiddeld 4 opleveringspunten. Een bevestiging naar onze klanten dat zij een juiste keuze hebben gemaakt om een woning van Bouwmaatschappij Vuurboom te kopen.

Graydon Award financiële gezondheidgraydon award financieel gezond betrouwbaar                                                      2011

Voor de bouwbranche – en de hele economie – is 2011 een bewogen jaar. Economische terugval in heel europa en sinds kort het bericht dat Nederland een recessie heeft.

Ook juist in deze tijden kunnen en moeten we op elkaar vertrouwen. Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. is dan ook heel verheugd met de award die wij in 2011 hebben ontvangen van Graydon

De volledige tekst luidt:
“Bouwmaatschappij Vuurboom heeft een award gekregen van Graydon.
Dit wil zeggen dat u een financieel gezond bedrijf bent en dat relaties verantwoord zaken met u kunnen doen.
Graydon feliciteert u met het behalen van dit resultaat.”

Verbouw Drenthe College diverse lokaties                               september 2011

Op een tweetal lokaties van het Drenthe College heeft Bouwmaatschappij Vuurboom B.V. een gigantische klus geklaard tijdens de schoolvakanties. In Emmen is een schoolgebouw van 3 verdiepingen aan de binnenzijde volledig gestript en opnieuw opgebouwd: kozijnen, deuren, installaties, plafonds en vloeren. Ondanks dat in een zeer korte tijd er met veel disciplines ontzettend veel werk verricht moest worden hebben wij met elkaar ervoor gezorgd dat alle leerlingen de 1e schooldag konden genieten van een volledig 'nieuwe school'.

13% Subsidie verbouwen woning                                                 oktober 2010

De overheid heeft een subsidiemaatregel bekend gemaakt die 1 oktober 2010 ingaat en geldig is tot 1 juli 2011. Deze maatregel houdt in dat op alle werkzaamheden aan een woning die 2 jaar of ouder is het lage B.T.W. tarief geldig is. Dit kan oplopen tot 13% korting op de werkzaamheden.
Indien voor de werkzaamheden ook nog een bouwvergunning aangevraagd moet worden kunt u het beste zo spoedig mogelijk contact met ons opnemen. Wij kunnen u dan begeleiden om toch nog gebruik te maken van deze subsidie!

Voor meer vragen of een offerte kunt u altijd contact met ons opnemen.

Uniek jubileum Henk Boerma 25                                                   januari 2010

Op 25 januari hebben wij gevierd dat Henk Boerma 50 jaar bij ons in dienst is. Een zeer unieke en bijzondere gebeurtenis. In dienst gekomen op 17 jarige leeftijd en nog steeds met veel inzet en motivatie werkt Henk bij ons.

Henk heeft 3 generaties Vuurboom meegemaakt en heeft alle ontwikkelingen meegemaakt, van de heropbouw van Nederland, de opkomst van de sociale woningbouw en natuurlijk de laatste jaren verregaande automatisering. Een bijzonder moment waar wij natuurlijk aandacht aan geschonken hebben.

Subsidie op isolatie                                                                       januari 2010

Er is uit onderzoek gebleken dat veel mensen niet op de hoogte zijn van het feit dat er aanzienlijke voordelen te behalen zijn met het isoleren van de woning. U kunt subsidie krijgen op gevel-, dak en vloerisolatie maar ook op glas. Daarnaast bespaart u natuurlijk aanzienlijk op uw stookkosten.
Voor een volledig overzicht kunt een een energierapport op laten stellen van uw woning, waardoor u precies ziet waar u uw woning kunt verbeteren.
Natuurlijk kunnen wij u in dit, nog steeds lastige, traject volledig van dienst zijn en ondersteunen.

Jubileumfeest                                                                            september 2009

OP 5 september zijn we met al ons personeel met aanhang naar de Friese Meren geweest om met skutsjes te zeilen. Gelukkig waren de weergoden ons gunstig gezind. Hierdoor hebben wij een zeer mooie zeildag gehad, waarbij de verzorging voor de innerlijke mens natuurlijk niet vergeten is.  lees meer..

 

 


KLIK HIER voor het laatste nieuws
KLIK HIER voor contact formulier
KLIK HIER voor informatie aanvraag

Vestigingen:In deze rubriek vindt u onze visie op bouwen en daarnaast de wijze waarop wij vinden dat het bouwproces zou moeten lopen. 
 lees meer..

 

Van woningbouw tot utiliteitsbouw, Bouwmaatschappij Vuurboom, is actief in vele disciplines.
 lees meer..


Bouwmaatschappij Vuurboom houdt zich bezig met nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie en restauratiewerkzaamheden.
 lees meer..


Vuurboom Vastgoed B.V. richt zich op het ontwikkelen van projecten.
In opdracht én op eigen initiatief.
 lees meer..